13-ТИ ЛЪЧ – ВИСШИЯТ ЛЪЧ НА БОЖЕСТВЕНОТО СЪЗНАНИЕ


Мили хора, настъпи Новото време! Времето, където всичко се случва във вашите сърца. Спуска се нов лъч, нова енергия от сърцето на Бог, от сърцето на Вселената. Това е мощна енергия, която съдържа всички кодове на Светлината, от всички нейни цикли на Проявление. Обединен лъч, проектиращ нов светлинен модел, подпомагащ трансформацията на всичко в тази реалност. Той лекува, изчиства, балансира всички тела – етерно, емоционално, ментално, духовно и физическо. Този лъч носи качествата, характеристиките на цялата Вселена. Носи импулса, вибрацията на Христовта любов, Толерантната прошка и Промисълът на Творението. Това е лъчът, енергията, която ни дава възможност да отворим съзнанието и да еволюираме по естествен път. Той носи спокойствие, хармония, баланс, Божествена Любов. Когато го използвате ще почувствате мощно завихряне, разтваряне, разширяване, топлота. При всеки идва това, от което има нужда. Това е лъчът на Новото време. Лъчът, който възвръща Христовата енергия като колективна енергия, разтваряща човешкото съзнание. Този лъч ви помага да преодолеете плътността, ограниченията, свързани с настоящото ви съществуване, закответвени във вашите мисли, действия, произтичащи от страх, осъждане, завист, желание за контрол на свободната воля. Тази Божествена Светлина ви свързва с висшите измерения на вашето съзнание и разтваря пътя ви към Светлината. Това е жива, Божествена Светлина от сърцето на Бог, на Вселената. Тя просто е Божествена Любов – Любов към вас самите и Всичко, което Е! Новият лъч, 13-ти лъч е обединяващ, носещ всички цветове, качества, характеристики на Твореца на Проявлението!

Канализирано на 24.11.2015 г.

Електра





МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

3 comments

  1. Тук по-добре сте се справили, но не се заблуждавайте! Личи си кражбата от други автори, които четем! Вие наистина май много обичате да подценявате публиката?! Изведнъж се сдобихте с нови думи, термини, изказ и правопис в сравнение с предишните Ви писания. Добре се учите, но спрете да крадете! По този начин няма как да достигнете мъдростта на първоизточниците, които ползвате. Винаги ще бъдете само бледо тяхно копие и отражение. И си противоречите - нали по делата и плодовете щяхме да се познаваме?! А и фалшът Ви лъсва зад измисленото име, с което скривате амбициозния, лъжовен, дребнав човек. Едно говорите, друго правите. Нали се обявявате срещу прикритието на самоличността по този начин, а самата Вие най-нагло го правите?! Чак ми дожаля за Вас, но истината трябва да се казва, без да се обиждаме!

    ОтговорИзтриване
  2. Отговори
    1. Да, 5 откраднати реда, а там, където наистина се намесва "Електра", веднага си личи по стила, при което изчезват и енергията, и истината!

      Изтриване